Reklamation och retur

Ångerrätt, retur, reklamation:

OBS! LÄS IGENOM NEDANSTÅENDE TEXT NOGA.

Fyll i formulär längst ned och maila in till oss och invänta svar innan du skickar din retur!

Snabbinformation: Packa - Returnera (viktigt att det går till vår butik direkt och ej till ombud) - Pausa ev. Faktura - Invänta ersättning.

Du har 14 dagars ångerrätt/öppet köp hos oss. Vill du skicka tillbaka varan ska den vara i samma skick som när du fick den. Den får ej vara använd förutom provad.  Vid retur måste alla produkter returneras i originalförpackningar komplett med alla tillbehör,  ex. emballage (ex. skokartong, presentask etc.), etiketter, prislappar ska sitta på.  Du emballerar varan väl, skickar som brev eller paket ej postförskott. Du betalar returfrakten själv. Om varan inte är i originalskick kan vi inte ta emot returen. 

Öppet köp gäller ej:  Godis/delikatesser, örhängen och badkläder p.g.a. hygieniska skäl. Prisnedsatta varor. 

Kontakta oss på info@butikdromhem.se för att meddela din retur.

Privatperson, som utnyttjar sin ångerrätt, betalar själv fraktkostnaden för den returnerade varan. OBS! Vi löser inte ut paket som skickas mot postförskott eller till ombud. Det är viktigt att du skickar varan så den levereras till vår butik. Vi kan rekommendera Posten "Skicka lätt" som också är spårbart ifall det skulle komma bort. 

Det är viktigt att du pausar fakturan hos Klarna vid retur så att du slipper få påminnelse/inkasso. Detta kan du göra på Klarna.se alt. i Klarnas app.

Enligt konsumentköplagen så behandlas din retur inom 30 dagar. Du får besked när din retur är slutbehandlad, ej under resans gång.

När returen är färdigbehandlad så reglerar vi din betalning. Returfrakten ersätts inte.

Vid fel på varan återbetalar vi returfrakten samt vad du betalat för den skadade eller felaktigt levererade varan förutsatt att vi inte kan skicka en ny vara till dig.

Har vi packat fel står vi självklart för returfrakten och skickar en ny fraktfritt. Du måste i detta fall höra av dig till oss omgående. Vid reklamation kontakta alltid oss omgående på info@butikdromhem.se

Har du frågor tveka inte att kontakta oss på Tel. 0499-101 19 alt. info@butikdromhem.se på vardagar 10-18.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.